Vægttab

U-turn – til dig ønsker et varigt vægttab og en sundere livsstil

Et varigt vægttab kræver både en kosts- og livsstilsholdning, som det kan være svært at få omgivelsernes støtte til og accept af. Det gør det ekstra svært at beholde motivationen – især når vægten står stille, og de mange ændringer i kosten og et øget fokus på træning og motion udfordrer dig i hverdagen.

Som deltager på et af vores U-turn hold får du effektiv råd, vejledning, sparring og opbakning med alt lige fra kostomlægning og til din træning. Et komplet U-turn forløb er opbygget af tre moduler på hver 12 uger med både kostvejledning og træning, der er skræddersyet til netop dit behov.

Vil du lykkes med dit vægttab? Kontakt FYSIO Sønderborg om næste holdstart i dag!

 

Har du brug for fitness, træning eller motion

Fitness, træning og motion spiller en vigtig rolle for din sundhed og din krops risiko for skader og bevægelsesrelaterede problemer. Derfor er træning og bevægelse en naturlig del af de fysioterapeutiske behandlinger, vi tilbyder hos FYSIO Sønderborg.

Vi hjælper dig også med træningsplan og vejledning, hvis du ønsker at træne mere seriøst, hvis du skal eller har født, eller hvis du ønsker at opnå et varigt vægttab.

Kontakt os i dag ved hjælp af kontaktformularen herunder eller pr. mail eller telefon. Så aftaler vi en tid til din første konsultation.

  • Modul 1: Første konsultation, 12 ugers træning 2 gange ugentligt på hold.
    Derudover en start- og sluttest ( bodyagetest )
    Pris: 3476,72
  • Modul 2: 12 ugers træning 2 gange ugentligt
    Pris: 2712,00
    Dette modul kan kun købes hvis man har tidligere har deltaget på modul 1.

For begge moduler dækker Danmark såfremt du er medlem.
Ønsker du en diætist indover dit forløb, kan vi henvise til en diætist vi samarbejder med. Kontakt receptionen eller fysioterapeuten for mere info.

Hold:

For mere info om tider kontakt venligst klinikken.

God service er vigtig for os

God service er en dyd for os og alle skal føle sig velkommen i klinikken uanset alder, køn og kulturel baggrund. Vi favner bredt og bestræber os på at have tilbud til alle.

Kontakt

Fysio Sønderborg
Agtoftsvej 2
6400 Sønderborg
Telefon 74 43 03 03
info@fysiosonderborg.dk
CVR: 20258772

Telefontid:
Mandag-torsdag:
08.00 – 12.00 og 12.30 – 16.00

Fredag: 08.00-12.30

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08:00 – 19:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: 09:00-13:00
Søndag: lukket