Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik

Rygklinik

Rygtræning – din vej genvej til en stærk og sund ryg

Efter alvorlige rygskader og som et led i rehabiliteringen af langvarige problemer med nakke, skuldre, ryg og bækken, tilbyder Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik et personligt tilrettelagt træningsprogram i forbindelse med din behandling.

Træningen gennemføres på et af vores ryghold med 5-8 patienter, hvor hver enkelt patient modtager individuel vejledning af vores rygspecialister i løbet af hele træningsforløbet. Derved sikres du, at din ryg genvinder normal funktion, stabilitet og styrke, samtidig med at du effektivt nedsætter risikoen for, at skaden springer op, eller problemerne opstår igen. Endelig giver træningen også et godt indblik i smertehåndtering og korrekt kropsholdning.

Du er også velkommen på vores ryghold, såfremt du døjer med rygproblemer, som du ikke modtager behandling for hos os.

Effektiv behandling af alle former for skulder-, nakke-, bækken- og rygproblematikker

Ryg, nakke, skuldre og bækken er nogle af de mest udsatte dele af vores bevægeapparat i forhold til overbelastning og slid. Oftest er der tale om meget smertefulde lidelser, som kan have stærkt nedsættende indvirkning på både din bevægelighed og din evne til at udføre dit arbejde og klare dagligdagen.

Gennem et målrettet og personligt tilrettelagt behandlings- og rehabiliteringsforløb hos Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik, kan vi effektivt behandle dine problemer, lindre smerterne og reducere risikoen for, at problemerne opstår igen.

God service er vigtig for os

God service er en dyd for os og alle skal føle sig velkommen i klinikken uanset alder, køn og kulturel baggrund. Vi favner bredt og bestræber os på at have tilbud til alle.

Kontakt

Fysio Sønderborg
Agtoftsvej 2
6400 Sønderborg
Telefon 74 43 03 03
info@fysiosonderborg.dk
CVR: 20258772

Telefontid:
Mandag-torsdag:
08.00 – 12.00 og 12.30 – 16.00

Fredag: 08.00-12.30

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08.00 – 19:00
Fredag: 08.00-18.00
Lørdag: 09:00-13:00
Søndag: lukket