Om FYSIO Sønderborg

Om os

Uanset om du har brug for fysioterapi, ergoterapi, massage eller seriøs og professionel træning, motion og fitness, er FYSIO Sønderborg det oplagte førstevalg. Vi er Sønderborgs førende sundhedsvirksomhed, der også tilbyder ydelser og træningsforløb til gravide, småbørnsfamilier og dig, som ønsker et varigt vægttab og en sundere livsstil.

Hos FYSIO Sønderborg er vores målsætning at være byens førende sundhedsvirksomhed. Derfor er vi i konstant bevægelse og udvikling, så du altid er sikker på, at vi har den seneste faglige viden, og anvender de nyeste, mest effektive og gennemtestede behandlingsformer og teknikker.

Vi tilbyder alle former for behandlinger inden for fysioterapi, ergoterapi og massage, ligesom vi tilbyder forskellige trænings- og motionstilbud – både som en del af vores behandlinger og som skræddersyede specialtilbud til dig, der ønsker at træne seriøst med faglig bistand fra faguddannede fysioterapeuter, ergoterapeuter og lægeeksaminerede massører.

Hos os bliver du mødt af høj faglighed og en altid professionel, grundig og tryg behandling, samt respekt for dig og dine individuelle behov som menneske. Vi tilbyder et unikt og holistisk koncept, der sammensættes præcist efter dit behov for behandling, test, rådgivning og træning.

Fysioterapi i Sønderborg på en helt ny måde

Hos FYSIO Sønderborg har vi en mere helhedsorienteret tilgang til fysioterapi. Udover effektiv og faglig kompetent behandling af dine problemer med bevægeapparatet, indgår øvelser og træning som en naturlig del af forløbet. Derved reducerer du risikoen for, at problemerne opstår igen, samtidig med at du forebygger nye problemer i at opstå.

Alt i ergoterapi i Sønderborg

For de fleste er ergoterapi en genvej tilbage til en normal eller så normal hverdag som mulig efter en ulykke, en operation eller som følge af alvorlig sygdom. Vores ergoterapeuter anvender den nyeste viden inden for kognition, neurologi, udviklingspsykologi, sansning, adfærd, sprog og kontakt til at skræddersy det perfekte behandlings- og støtteforløb til både børn, voksne og ældre.

FYSIO Sønderborg – dit oplagte førstevalg

Så uanset hvile problemer og udfordringer du har med dit bevægeapparat, hvilke motoriske, sansemæssige eller kognitive problemer du døjer med, samt hvilke mål for en sundere livsstil du har sat dig, kan FYSIO Sønderborg tilbyde behandlinger, test, rådgivning og træning.

God service er vigtig for os

God service er en dyd for os og alle skal føle sig velkommen i klinikken uanset alder, køn og kulturel baggrund. Vi favner bredt og bestræber os på at have tilbud til alle.

Kontakt

Fysio Sønderborg
Agtoftsvej 2
6400 Sønderborg
Telefon 74 43 03 03
info@fysiosonderborg.dk
CVR: 20258772

Telefontid:
Mandag-torsdag:
08.00 – 12.00 og 12.30 – 16.00

Fredag: 08.00-12.30

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08.00 – 19:00
Fredag: 08.00-18.00
Lørdag: 09:00-13:00
Søndag: lukket