Massage

Massage

Har du brug for lindring til spændte muskler og sener, eller døjer du med muskelinfiltrationer, er massage den mest effektive løsning. Hos FYSIO Sønderborg tilbyder vi både fysiurgisk massage og den særlige Hot Stone Massage.

Hos Fysio Sønderborg tilbyder vi lindrende og afslappende massage til dig og dine spændte muskler og sener. Massagen giver samtidig en tiltrængt og særdeles afslappende pause i en stresset hverdag. Vi tilbyder:

Massage hos FYSIO Sønderborg

Hos FYSIO Sønderborg tilbyder vi massage som en del af eller et supplement til vores fysioterapeutiske eller ergoterapeutiske behandlinger.

Du kan også bestille en afslappende og afstressende massagebehandling helt uden at være i andre former for behandlinger hos os. Samtidig kan massage efter træning i vores fitness- og motionscenter effektivt løsne op og reducere risikoen for belastnings- og andre skader fra træningen.

Fysiurgisk massage – slip af med ømme muskler og sener

Med fysiurgisk massage løsnes der op for alle dine ømme muskler og sener. Her anvendes forskellige massageteknikker, som effektivt gennemarbejder musklerne både på overfladen og i dybden, samt strækker og blødgør kroppens sener.

Gennem systematisk massage gennemgås alle kroppens muskler og sener, så du får løsnet op for og slipper af med ømme muskler. Det øger dit velvære og fjerner irriterende og trættende smerter i din hverdag.

Fysiurgiske massagebehandlinger tilbydes i længder af 30, 60 og 90 minutter.

HOT STONE massage – effektiv afspænding med varme lavasten

Med HOT STONE massage udnyttes varmen fra varme lavasten til at løsne op for dine muskelspændinger og infiltrationer. Det er en gammel indiansk massageform, der både er særdeles afslappende og afspændende. Samtidig giver behandlingen øget velvære og anvendes af mange som en kærkommen mulighed for at stresse af og genfinde roen i en stresset hverdag.

Behandlingen udføres af vores lægeeksaminerede massør, der samtidig er uddannet ergoterapeut. OBS: Du risikerer hverken forbrændinger eller andre skader af de varme lavasten.

HOT STONE massagebehandlinger tilbydes i længder af 30, 60 og 90 minutter

Fysiurgisk massage

(Priser i DKK)

N

30 minutter

PRIS kr. 265,-

N

60 minutter

PRIS kr. 415,-

N

90 minutter

PRIS kr. 515,-

Hot stone massage

(Priser i DKK)

N

30 minutter

PRIS kr. 365,-

N

60 minutter

PRIS kr. 515,-

N

90 minutter

PRIS kr. 615,-

God service er vigtig for os

God service er en dyd for os og alle skal føle sig velkommen i klinikken uanset alder, køn og kulturel baggrund. Vi favner bredt og bestræber os på at have tilbud til alle.

Kontakt

Fysio Sønderborg
Agtoftsvej 2
6400 Sønderborg
Telefon 74 43 03 03
info@fysiosonderborg.dk
CVR: 20258772

Telefontid:
Mandag-torsdag:
08.00 – 12.00 og 12.30 – 16.00

Fredag: 08.00-12.30

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08.00 – 19:00
Fredag: 08.00-18.00
Lørdag: 09:00-13:00
Søndag: lukket