Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik

Idræt

Når du vil forkorte dit fravær fra idrætsbanen

Hos Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik kender vi alt til vigtigheden af hurtig indsats ved idrætsskader på bevægeapparatet. Ikke alene får du hurtigere lindring af eventuelle smerter, ophævninger og bevægelsesproblemer. Du mindsker også risikoen for, at din idrætsskade kommer til at give dig varige mén og problemer.

Samtidig afkorter du effektivt ventetiden på at komme tilbage til din idræt. Det er lige så vigtigt for dig, der dyrker idræt på motionsplan, som dig der træner på et mere seriøst plan. Jo kortere tid der går, jo mindre får skaden indflydelse på dine idrætspræstationer, din kondition og din træning.

Vil du hurtigt tilbage på banen efter din idrætsskade, skal du kontakte Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik med det samme

Effektiv behandling af slid, overbelastning og andre problemer efter idræt

Ligesom mange års hård eller ensformigt arbejde, kan mange års dyrkning af idræt give dit bevægeapparat forskellige former for slid- og overbelastningsskader. Det samme er tilfældet, hvis du begynder at træne hårdere – f.eks. forud for et stort idrætsstævne eller en særlig krævende idrætspræstation.

Hos Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik har vi over 15 års erfaring med behandling af ryg- og problemer med andre dele af bevægeapparatet som følge af slid og overbelastninger, ligesom vi behandler og rehabiliterer rygpatienter i samarbejde med Rygcenter Syddanmark.

Vi tilbyder behandling af fysioterapeuter med speciale i ryg- og idrætsskader, der løbende opdateres med den nyeste udvikling og nyeste innovation og teknologi inden for området. Hos os får du altid den bedste og mest moderne behandling.

God service er vigtig for os

God service er en dyd for os og alle skal føle sig velkommen i klinikken uanset alder, køn og kulturel baggrund. Vi favner bredt og bestræber os på at have tilbud til alle.

Kontakt

Fysio Sønderborg
Agtoftsvej 2
6400 Sønderborg
Telefon 74 43 03 03
info@fysiosonderborg.dk
CVR: 20258772

Telefontid:
Mandag-torsdag:
08.00 – 12.00 og 12.30 – 16.00

Fredag: 08.00-12.30

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08.00 – 19:00
Fredag: 08.00-18.00
Lørdag: 09:00-13:00
Søndag: lukket