Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik

Idræt

Kom hurtigt ovenpå efter din idrætsskade

Hver dag kommer masser af danskere til skade i forbindelse med udøvelse af deres idræt. Hurtig behandling af akutte idrætsskader giver øjeblikkelig lindring og sikrer dig mod varige mén. Det har vi over 15 års erfaring med hos Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik.

Når du vil forkorte dit fravær fra idrætsbanen

Hos Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik kender vi alt til vigtigheden af hurtig indsats ved idrætsskader på bevægeapparatet. Ikke alene får du hurtigere lindring af eventuelle smerter, ophævninger og bevægelsesproblemer. Du mindsker også risikoen for, at din idrætsskade kommer til at give dig varige mén og problemer.

Samtidig afkorter du effektivt ventetiden på at komme tilbage til din idræt. Det er lige så vigtigt for dig, der dyrker idræt på motionsplan, som dig der træner på et mere seriøst plan. Jo kortere tid der går, jo mindre får skaden indflydelse på dine idrætspræstationer, din kondition og din træning.

Vil du hurtigt tilbage på banen efter din idrætsskade, skal du kontakte Sønderborg Ryg- og Idrætsklinik med det samme.

Brug for akut hjælp til din idrætsskade?

Vi hjælper dig med akut hjælp til din idrætsskade, så du hurtigt kan komme i gang med din træning igen og slippe af med smerter og mén efter uheldet.

Kontakt os ved hjælp af formularen her eller pr. telefon eller mail. Så finder vi en tid til din første behandling inden for maksimalt 24 timer efter din henvendelse.

God service er vigtig for os

God service er en dyd for os og alle skal føle sig velkommen i klinikken uanset alder, køn og kulturel baggrund. Vi favner bredt og bestræber os på at have tilbud til alle.

Kontakt

Fysio Sønderborg
Agtoftsvej 2
6400 Sønderborg
Telefon 74 43 03 03
info@fysiosonderborg.dk
CVR: 20258772

Telefontid:
Mandag-torsdag:
08.00 – 12.00 og 12.30 – 16.00

Fredag: 08.00-12.30

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08.00 – 19:00
Fredag: 08.00-18.00
Lørdag: 09:00-13:00
Søndag: lukket