GLAD hold

Træning

GLAD Træning for Knæ/Hofte

Har du fået konstateret slidgigt i knæ eller hofteled, så er GLAD træning det optimale valg for din behandling.

Konceptet, som har været aktivt siden 2013, bygger på solid evidens og velunderbygget viden.

Effekten af træningen er markant, og hele 9 ud af 10 patienter (ifølge selvrapportering) oplever forbedringer. Disse forbedringer måles i reduktion af smerter, mindre brug af smertestillende medicin, forbedret gangfunktion (inklusive hastighed) samt øget styrke i benene. Formålet med GLAD træningen er primært at udskyde eller helt undgå behovet for operation og kunstige led. For at opnå de bedste resultater anbefales det at deltage på et GLAD-hold med en certificeret GLAD fysioterapeut, der kan tilpasse træningen til dit niveau og det stadie af artrose, du befinder dig i. GLAD træning er for alle og tilpasses individuelt.

Din egen læge eller fysioterapeut kan henvise dig til forløbet, og du vil gennemgå to individuelle konsultationer, der klæder dig godt på med viden om artrose. Derefter følger to timers undervisning på hold og efterfølgende 12 holdtræninger med fysioterapeut – dette er den anbefalede minimumsdosis. Efter forløbet vurderes din individuelle udvikling og effekt.

Der gives tilskud til forløbet, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Alternativt kan du undersøge, om din sundhedsforsikring dækker behandlingen.

Holdoptagene er løbende og strækker sig over hele året.

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken for yderligere information eller besøge os personligt for at få udleveret en brochure om GLAD træning.

God service er vigtig for os

God service er en dyd for os og alle skal føle sig velkommen i klinikken uanset alder, køn og kulturel baggrund. Vi favner bredt og bestræber os på at have tilbud til alle.

Kontakt

Fysio Sønderborg
Agtoftsvej 2
6400 Sønderborg
Telefon 74 43 03 03
info@fysiosonderborg.dk
CVR: 20258772

Telefontid:
Mandag-torsdag:
08.00 – 12.00 og 12.30 – 16.00

Fredag: 08.00-12.30

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08.00 – 19:00
Fredag: 08.00-18.00
Lørdag: 09:00-13:00
Søndag: lukket