Ergoterapi

Ergoterapi

Ergoterapi er din vej tilbage til hverdagen efter ulykke, operation eller sygdom, eller for dig som oplever udfordringer med motorik og sanser. Hos FYSIO Sønderborg tilbyder vi alle former for ergoterapi.

Hvad er ergoterapi?

Ergoterapi er en særlig sundhedsfaglig disciplin, der træner børn og voksne til at klare hverdagen, hvis de oplever problemer med deres fysiske, psykiske eller kognitive funktioner. Det er således ergoterapien, som hjælper dig ovenpå efter ulykken, operationen eller ved forskellige kognitive og motoriske sygdomme og lidelser.

Det er også ergoterapien, der hjælper det lille barn med motoriske eller sansemæssige udfordringer – eller lærer forældre at stimulere og lege bevægelse, balance og koordinering ind i deres småbørn via Stimulastik.

Hos FYSIO Sønderborg tilbyder vi alle former for ergoterapeutiske støtte- og træningsforløb.

Motorisk træning

Motorisk træning handler om at genopbygge eller udvikle motoriske færdigheder hos børn, voksne og ældre.

Hos voksne og ældre kommer motorisk træning oftest på tale efter ulykker, operationer eller ved skader på hjernen eller alvorlige sygdomme som f.eks. Sklerose og Parkinson sygdom.

Hos børn handler den motoriske træning i højere grad om at få hold på de udfordringer, som motorikken kan give børn både i forbindelse med f.eks. gang, øje-hånd koordination og kropsopfattelse.

Hos FYSIO Sønderborg tilbyder vi alle former for motorisk træning til både børn, voksne og ældre.

Sansemotorisk træning

Sansestimulerende og sansemotorisk træning hjælper dig til af få bedre styr på hverdagen, hvis sanserne tit spiller dig et puds. Det kan skyldes forskellige udviklingsproblemer hos børn, samt skader på hjernen, ADHD, angst, posttraumatisk stress, stress eller demens hos voksne og ældre. Fælles for alle er, at det oftest giver betydelige problemer med at fungere i helt almindelige hverdagssituationer.

Gennem grundig udredning og skræddersyede behandlingsforløb med fokus på at opnå normal sansning og lindre kropslige ubehag, psykisk uro eller angst, hjælper vi dig til at få bedre hold på din hverdag.

Hos FYSIO Sønderborg tilbyder vi sansemotorisk træning af vores uddannede ergoterapeuter.

God service er vigtig for os

God service er en dyd for os og alle skal føle sig velkommen i klinikken uanset alder, køn og kulturel baggrund. Vi favner bredt og bestræber os på at have tilbud til alle.

Kontakt

Fysio Sønderborg
Agtoftsvej 2
6400 Sønderborg
Telefon 74 43 03 03
info@fysiosonderborg.dk
CVR: 20258772

Telefontid:
Mandag-onsdag: 08.00-16.00
Torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-15.00

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 08.00-19.00
Fredag: 08.00-18.00
Lørdag og søndag: lukket